Anketa
TELEVIZIJU koju NAJVISE gledam je?

moja MALENKOST :)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
JA:p
 • zajeban
 • osjećajan
 • snalažljiv
 • komunikativan
animals :)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
VENECIJA
Image Hosted by ImageShack.us
MONTE CARLO
Image Hosted by ImageShack.us
MONTE CARLO 2
Image Hosted by ImageShack.us
delfini :)
Image Hosted by ImageShack.us
raža
Image Hosted by ImageShack.us
Brojač posjeta
49411
Blog
četvrtak, lipanj 18, 2009
KONTROVERZAMA koje se vezuju uz emisije tipa "Nova lova" i "Kunolovac", koje se prikazuju na komercijalnim televizijama, nema kraja.Image HostingUnatoč činjenici da se "Nova lova" na Novoj TV prikazuje već godinu i pol dana, ni Vijeće za elektroničke medije još uvijek ne može nadzirati i, u krajnjoj mjeri, sankcionirati neprimjerene radnje budući da se još uvijek raspravlja o tome u koju kategoriju ovaj tip emisije spada. "Vijeće se u posljednje vrijeme intenzivno bavi pitanjem jesu li takve emisije dio programskog sadržaja ili igre na sreću. Ukoliko su dio programskog sadržaja onda su u nadležnosti Vijeća za elektroničke medije, a ako su igre na sreću onda su u nadležnosti Ministarstva financija. Nema rješenja za ovaj problem dok se ne odluči u koju kategoriju spada", neslužbeno doznaje se od Vijeća.

Pa zar smo mi toliko bijedna država da nitko tome ne može stati na kraj,i kako netko može ljudima u ovim teškim vremenima krize i recesije varati i krasti novac???  HUMANOST = 0...........
escapology @ 09:29 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
srijeda, lipanj 3, 2009

EJ ekipa....kako ste? Ma ja ne mogu vjerovati.....drugi tjedan za redom igram LOTO.....i opet tri pogođena broja.....NE ZNAM......svaki puta kažem ...MA NEMOJ IĆI IGRATI NEĆEŠ DOBITI....no nešto me grize i govori IDI IDI IDI ...baci zadnje pare što imaš UZ SEBE heheheh.....


NO dobro..mene nešto drugo muči?! KAKO JE MOGUĆE DA OD MILIJUN UPLATA (danas)...NITKO NIJE POGODIO TU FAMOZNU 7-cu????MISLIM ...1000 000 kombinacija....I NIJEDNA DOBITBA???hmhmhmhmmh  


JE LI MOGUĆE DA HRVATSKA LUTRIJA VARA???da će oni dati DOBITAK KAD BUDU ONI HTJELI???? hm.......što vi mislite?

escapology @ 20:56 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
četvrtak, ožujak 19, 2009
OD danas pa na dalje.....opet sam s vama :) Razgovarat ćemo o svemu i svačemu, i nadam se da ćemo se lijepo zabaviti!
escapology @ 10:04 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
subota, travanj 5, 2008

ojla ekipo najluđa!!! nemojte me ubiti što me nije bilo........niti ja ne znam koliko no jednostavno sam se htio malo odmoriti od svega! :)) ja sam dobro, radim i to je to! ima par novosti,no ne bi htio odmah sve reći pa ću vam danas otkriti samo jednu......a to da imam psa......(slike prilažem)...malu mješanku GALU.....zločestu no dovest ću ja nju u red :))

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

                                                                  GALA
               

escapology @ 13:29 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
petak, veljača 1, 2008
Bokkkkk svima! Eto mene nakon mjesec dana ponovno svama! Isprike svima, ali nisam imao vremena pisati! :) Kao što svi znate NULTI SAT više ne postoji, ali zato MI imamo za Vas novu POSLASTICU VELIKI ODMOR!!!! Svakog dana nas možete gledati od 9.10 - 9.55 i reprizu od 13.20 - 14.05 na drugom programu HRT-a! Veliki odmor traje 45 minuta, malo smo više obrazovni nego Nultić, imamo tematski podijeljene dane i 5 NAGRADNIH PROJETAKATA. A to su: 1. PONEDJELJAK: MOJ POKUS - zadatak je da pokušate na originalan način izvesti poznate pokuse ili sami smislite i izvedete svoj pokus. Radove šaljite na CD-u, DVD-u ili VHS-u! 2. UTORAK: VOLIM HRVATSKI - natjecanje obuhvaća praćenje i komentiranje jezika medija (novine, internet,radio i televizija) no više o ovom projektu možete saznati na www.hrt.hr/navrhjezika 3. SRIJEDA: IZRADA TURISTIČKOG VODIČA ZA MLADE - u izradi sudjeluju djeca koja su sudjelovala u razmjeni učenika, no ako i vi želite sudjelovati u razmjeni, javite nam se na našu adresu : veliki_odmor@hrt.hr 4. ČETVRTAK: SNIMITE VLASTITI FILM - odaberite temu - osmislite scenarij - plan snimanja - snimite svoj materilaj u FILM i POBIJEDITE! - sve što vam nije jasno pitajte nas i pišite nam na veliki_odmor@hrt.hr 5. PETAK: EUROPSKA GODINA MEĐUKULTURALNOG DIJALOGA -sve o ovom projektu možete doznati na: www.delhrv.ec.europa.eu/hr NAPOMENA: SVI PROJEKTI TRAJU DO TRAVNJA!!! Nadam se da gledate VELIKI ODMOR i da Vam se sviđa!! Sve u svemu, želim Vas pozvati da gledate VELIKI ODMOR u utorak 5.2.2008. u 9 i 10 na drugom programu Hrt-a, jer će gošća biti poznata hrvatska spisateljica i profesorica JULIJANA MATANOVIĆ! (sve o Julijani Matanović možete doznati na www.julijana-matanović.com) PUNO POZDRAVA, I čujemo se uskoro!!!!!!! :))))))))))
escapology @ 19:11 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
ponedjeljak, prosinac 24, 2007

SVIM PRIJATELJIMA, POZNANICIMA I SURADNICIMA ŽELIM SVE NAJBOLJE ZA BOŽIĆ I PUNO SREĆE, ZDRAVLJA I LJUBAVI U NOVOJ  2008.!!!       

       
LAST CHRISTMAS 

Last Christmas, I gave you my heart
But the very next day, You gave it away
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special

Last Christmas, I gave you my heart
But the very next day, You gave it away
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special

Once bitten and twice shy
I keep my distance but you still catch my eye
Tell me baby do you recognise me?
Well it's been a year, it doesn't surprise me

(Happy Christmas!) I wrapped it up and sent it
With a note saying "I Love You" I meant it
Now I know what a fool I've been
But if you kissed me now I know you'd fool me again

Chorus

(Oooh. Oooh Baby)

A crowded room, friends with tired eyes
I'm hiding from you and your soul of ice
My God I thought you were someone to rely on
Me? I guess I was a shoulder to cry on
A face on a lover with a fire in his heart
A man undercover but you tore me apart
Oooh Oooh
Now I've found a real love you'll never fool me again

Chorus

A face on a lover with a fire in his heart
(Gave you my heart)
A man undercover but you tore me apart
Next year
I'll give it to someone, I'll give it to someone special
special
someone
someone
I'll give it to someone, I'll give it to someone special
who'll give me something in return
I'll give it to someone
hold my heart and watch it burn
I'll give it to someone, I'll give it to someone special
I've got you here to stay
I can love you for a day
I thought you were someone special
gave you my heart
I'll give it to someone, I'll give it to someone
last christmas I gave you my heart
you gave it away
I'll give it to someone, I'll give it to someone


escapology @ 19:56 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
subota, prosinac 22, 2007
ej ekipa!!! SORRY svima koji su mislili da sam nestao sa ovog planeta ali jednostavno nisam imao vremena za pisanje a i internet mi jedno vrijeme nije valjao pa stoga nadam se da razumijete moje NE pisanje i NE javljanje!
U međuvremenu nije se ništa SPEKTAKULARNO dogodilo, tj. imam neke novosti i sa privatne i sa poslovne strane ali ne znam smijem li objaviti ovako JAVNO!!!!  kad saznam smijem li, ODMAH NAPIŠEM!!
eto napokon sam došao u svoju RODNU GRUDU pa sam jako sretan!!!! dugo me nije bilo i jedva sam čekao da vidim svoje i frendove! Za Božić ću biti u Osijeku a Novu ću dočekati u Zagrebu!!! :))
Neću više duljiti, samo sam se došao javiti da sam živ!! hehehe
Javim se nakon Božića......tj. za Božić, da vam ga čestitam!!!!!

A sada uživajte u jednoj od mojih NAJ pjesama u jednoj malo drugačijoj verziji!!!!!!!escapology @ 17:11 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
subota, studeni 3, 2007
Razmišljam si što da napišem .........hm hm hm...i eto sjetih se da sam jučer čitao u novinama o ovome što ću vam sada napisati! Pa krenimo...od početka naravno!!
Izgleda da smo mi HRVATI toliko TALENTIRANA NACIJA da čak ove godine imamo.....mmmmmm (čekajte da nabrojim)...mmmm 4 ili 5 talent show-ova!!!!!!da da DOBRO STE ČULI....4 ILI 5!!

OVAKO:
HRT-PLES SA ZVIJEZDAMA 2 - naime ovo nije anonimno-amatersko natjecanje već naše afirmirane zvjezdice pokazuju da znaju osim svojih primarnih kvaliteta i plesati! (ili barem žele naučiti plesati)....RECIMO TO MI JE JOŠ I ZANIMLJIVO GLEDATI JER mi je već muka od TALENT SHOW-ova jer smatram da je HRVATSKA TOLIKO MALA ZA SVE ljude koji ŽELE BITI NA ZVIJEZDANOM NEBU HRVATSKE!!!!...što još reći....bumo videli hoće dobro proći kod gledatelja....al kod mene DA!

NOVA TV- ajme...ja mislio došla ona pameti kad ono....opet inačica STORY SUPER NOVE MUSIC TALENT,  no ovaj put pod nazivom SHOWTIME!!!!!  ČUJETEEEEEE   SSHHOOWW!!!!  gledao sam danas te natjecatelje...pa to ne da nije S od SHOW-a već sramota!!!! ok ok neki čak i znaju pjevati ali LJUDDDIIII  MI TRAŽIMO SHOW a ne 2 koraka lijevo 2 desno....užžžžžaaaassssss......neću dalje da se određene persone ne naljute!!

Zatim imamo RTL- uuuu oni su krenuli sa 2 showa!!! JEDAN KLASIČAN I JEDAN ne KLASIČAN ..(BAREM NAMA) BIG BROTHER 4 (to je taj klasičan)-ma JOJ što reći........svake godine sve GLUPLJI I GLUPLJI.......oni nama daju slogan DO KRAJA!!!!a mi od NATJECATELJA nismo vidjeli ni nožni prst.......UŽŽŽŽAAAASSSSSS opet........
i sad onaj NE KLASIČNI - HRVATSKI TOP MODEL...hahahah nasmijah se slatko....zar je to potrebno UZ ONE MNOGOBROJNE IZBORE LJEPOTE!!?????  ili smo mi malo previše umišljena nacija pa smatramo da imamo prelijepe djevojke na izvoz??????? no ok.....NEKA IMA JE.......neću komentirati iz već poznatih razloga!!!

mmmm koji je to već po redu TALETN SHOW???  aha 4...HAHAHAHA I IMAMO JOŠ JEDAN (barem za kojeg ja znam) A TO JE NA LOKALNOJ TELEVIZIJI Z1.....DO ZVIJEZDA UZ FORTUNU ili tako nekako...ne bitno...E PA ZA SVE VAS KOJI NE ZNATE da postoji ta televizija..TO VAM JE ZAGREBAČKA tv...i to vam je PJEVAČKO-PLESAČKO- i ne znam kakav još show!!!!   što tu reći???  iste face koje ne prođu na NOVOJ TV sad su tu!!! hahahaha KAO DA IM JE OVO DRUGA ŠANSA......ma koma..........

P.S. DA NE BUDE ZABUNE....i ja sam prije 4 god nastupao na jednom takvom show-u...NA NOVOJ TV....i samo se slatko nasmijem sam sebi.....ali mogu priznati da mi je taj show pomogao u toliko što sam stekao nekakvo samopouzdanje i svoje JA, ali ono ima i negativnih strana o kojima ne bi sada a sigurno znate koje su to!!!


e sad se ja na kraju cijele balade pitam:  ZAR NAŠE TV KUĆE PRAVE OVE SHOW-OVE JER NEMAJU VIŠE PARA ILI ŽELE MALE LJUDE PRETOVRITI U VELIKE, tj. JEL ŽELE SMANJITI TRNOVITI PUT DO ZVIJEZDA I POMOĆI LJUDIMA DA USPIJU U ŽIVOTU I POSTANU "ZVIJEZDE"??


escapology @ 18:53 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
utorak, listopad 30, 2007
HAHAHH  ovo morate vidjeti i poslušati!!  TEREZA KESOVIJA pjeva pjesmu od VANNE!!! ludilo...kao neka DISKO GROZNICA hahahhaha 

uživajteeeeeee :)
escapology @ 10:26 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
četvrtak, listopad 25, 2007

Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju u klopke, jer računati na poteškoće, znači stvarati ih.

Image Hosted by ImageShack.us

escapology @ 00:02 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
subota, listopad 13, 2007
                                                                      ola ekipa!! 
vidim da aktivno posjećujete moj blog, i zato vam HVALA!!!  što se tiče vođenja u parovima, VI ste svojim mišljenjima MENI pomogli da nagovorim svoje urednice da vodimo opet u parovima I TO NAM JE USPJELO!!! :))))  od sljedeceg tjedna BAREM jednom tjedno netko će od nas biti u paru!!!! TO JE SUPER!!!!
kao što obećah još prije, staviti cu slike nas voditelja na blog, pa uživajte :))))))
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
escapology @ 13:29 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
petak, listopad 5, 2007
aloha ekipa !!!!! danas u emisiji smo razgovarali o dnevnicima!!!NARAVNO spomenuli smo i blog dnevnike!!!! gošća nam je bila književnica Sanja Polak koja je i sama pisala dnevnik još davne 1985. godine kada je imala svega 15 god!!!! zamislite..............uglavnom da skratim bilo je jako zanimljivo!!! 
ŽELIM SE ISPRIČATI svim blogerima i ljudima koji me obilaze što nisam pisao postove, jer, naime internet mi nije radio!!!  stoga
SORRYYYYYYYYYY!!!!

NOVOSTI U NULTOM SATU!!!!!!!!!
OD sljedećeg tjedna više ne vodimo u parovima!! Svaki dan će biti jedno od nas u studiju i tako ćemo se izmjenjivati!! ne znam što vi mislite o tome?? jel vam bolje da ostanemo u parovima ili je bolje da svatko vodi sam jedan dan? :))))

evo slike mene i zlate!!!!
Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image
escapology @ 17:43 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
utorak, kolovoz 21, 2007
eeeeejjj drage i dragi moji vratih se ja svojoj kuci u zagreb!!!!ovo "SVOJOJ" NE MISLIM doslovno hahahhaa ipak sam ja SLAVONAC I MY HOME je OSIJEK!!!!! danas sam se zadnji puta okupao u moru za ovu godinu :(((((  JOJ DA SAMO ZNATE KAKO JE TOPLO MOREEEEE..mmmmmmmmmmmmmm  :)))  inace bio sam na hvaru!!! IMAM KUCU tamo pa sam svake godine dolje sa ekipom. Ove godine je moj frend Mario isao samnom i bilo nam je super. Zaje ... se cijelo vrijeme i kupali... i PEKLI RIBU NA GRADELE...mmmmmmm :))) next TIME I SLIKE PRILAZEM PA DA VIDITE SVI!!! sad sam se vratio i ne mogu spavati (zbog nekih pvt razloga) pa sam odlucio svratiti ovdje i NAPOKON napisati nesto da ne mislite da nisam ziv heheh :))) JESAM JESAM!!!! 

INFORMACIJA: 24.9.2007.god. POCINJE NOVA SEZONA NULTOG SATA pa se nadam da cemo se druziti i putem malih ekrana!! :P
etoooo to je za sada to ;) ocekujte slike za par dana  POOOZZZZZZZZ EVRIBADI!!!!!!!

eto kao sto obecah-SLIKE!!!!! :)))
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
escapology @ 02:29 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare
nedjelja, travanj 22, 2007
EVO mene napokon sa novim postom! :) Vratio sam se iz naše metropole bogatiji za još jedan kvalitetan koncert! Naime radi se o koncertu Ivane Radovniković održanog u srijedu u Maloj sceni! Ne mislim vam sad tu pisati peripetije i bibliju tako da ću biti kratak a slike će reći više od svake moje riječi! Imam samo jednu malu zamjerku, tj. to nije zamjerka ali sam se malo iznenadio kada sam ušao u Malu scenu( to mi je bilo prvi put) i skužio zapravo kako je ta MALA SCENA jako MALA!!heheheh MOJ stan je veći od nje! Ipak sam očekivao malo veći prostor no u svakom slučaju POHVALE IVANKI I NJENOM MALOM ali kvalitetnom bendu koji je sve goste oraspoložio  i raspjevao stvarima koje su pomalo i zaboravljene ( ARETHE FRENKLIN, BILLIE HOLIDAY, TRACY CHAPMAN.....) Koncert je trajao puna 2 sata, a ivana je DOKAZALA da njen glas a i sama ona kao osoba puno vrijede i da je definitivno jedan od najjačih potencijala danas na hrvatskoj estradi! IVANA samo naprijed!!!


   I NA KRAJU JEDNA VAŽNA INFORMACIJA!!! ZA SVE FOTOGRAFIJE ZASLUŽAN JE moj prijatelj MARKO (mmars.bloger.hr) koji JE POKAZAO TKO JE GAZDA MEĐU FOTOGRAFIMA! ;)
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Vratimo se malo u te 30', 40', 50', 60'-te kada nije bilo boje!! :)
(ne zamjerite na fizičkoj iscrpljenosti) ;)
Image Hosted by ImageShack.us
escapology @ 21:11 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare
utorak, travanj 17, 2007
SLJEDEĆE PRIZORE KOJE ĆE TE VIDJETI NISU ZA SVAČIJE OČI! OVAKO Vam japanci svaki dan UŽIVAJU u ubijanju jadnih i nevinih životinja, kako bi se to spriječilo, po internetu kruži peticija koju je potpisalo do sada više od 3 milijuna ljudi iz cijeloga svijeta! ako TA PETICIJA DOĐE I DO VAS, molim Vas da ju potpišete kako bi jadne delfine spasili od MONSTRUMA KOJI OČITO NEMAJU ni trunke srca i obzira prema jadnim životinjama!
escapology @ 14:27 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
utorak, travanj 10, 2007
Da je Adolf Hitler imao kompjuter i živio u današnje vrijeme možda bi svijet izgledao drugačije, a žrtva njegovog bolesnog uma bila bi jedino tastatura. Možda. Što vi mislite o ovom videu?

escapology @ 09:51 |Komentiraj | Komentari: 35 | Prikaži komentare
nedjelja, travanj 1, 2007
Desdemona: a play about a handkerchief na veseo i bučan, ali i zazoran način oživljava vrijeme i svijet Shakespearevog Othela, ali tako da je poznata tragedija ispričana i sagledana iz vizure ženskih likova tog komada (Desdemona, Emilia, Bianca). Paula Vogel provocira publiku da se zapita što ako  Desdemona zaista jest nevjerna bludnica kakva je dočarana Othelu (i koji povjeruje u to)?! Je li time njezina smrt manje tragična?!OTKRITE sami!!

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
escapology @ 09:49 |Komentiraj | Komentari: 23 | Prikaži komentare
srijeda, ožujak 28, 2007

OVO JE SAVRŠENA IZVEDBA...POGLEDAJTE!!!!savršeno-jednom riječju!!! :) ŠTO VI MISLITE? :)
escapology @ 17:51 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
utorak, ožujak 20, 2007
1. NIKOLINA PIŠEK

Image Hosted by ImageShack.us

2. IVA JERKOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us
3. SEVERINA
Image Hosted by ImageShack.us
4. MONIKA KRAVIĆ
5. LANA JURČEVIĆ
6. VANJA HALILOVIĆ
7. MILA HORVAT
8. MIRNA MARAS
9. BRANKA BEBIĆ
10. IVANA ERGIĆ
11. KORINA LONGIN
12. FANI ČAPALIJA
13. ALEKSANDRA GRDIĆ
14. TATJANA JURIĆ
15. NINA MORIĆ
16. BARBARA RADULOVIĆ
17. LEONA PARAMINSKI
18. MARTA ŽEGURA
19. TANJA DRAGOVIĆ
20. ANICA MARTINOVIĆ
21. IVANA RADOVNIKOVIĆ
22. LJUPKA GOJIĆ
23. VANJA RUPENA
24. LANA BANELI
25. LANA PAVIĆ
26. FANI STIPKOVIĆ
27. LEJLA ŠEHOVIĆ
28. KRISTINA SAJKO
29. DVINA MELER
30. KRISTINA KREPALA
31. VEDRANA LINDARIĆ
32. IVANA BANFIĆ
33. MIA ŠLOGAR
34. IVANA BRKIĆ
35. ŽANAMARI LALIĆ
36. BOJANA GREGORIĆ
37. VLATKA POKOS
38. NATALIE DIZDAR
39. MIRJANA HRGA
40. STEFANY HOHNJEC
41. ANJA ALAVANJA
42. LANA KLINGOR
43. JOSIPA PAVIČIĆ
44. TARA ŠOŠELJ (KARMA)
45. IVANA DELAČ
46. ANĐA MARIĆ
47. NIVES ZELJKOVIĆ
48. BARBARA KOLAR
49. MAJA VUČIĆ
50. JELENA ROZGA
escapology @ 15:41 |Komentiraj | Komentari: 34 | Prikaži komentare
četvrtak, ožujak 8, 2007

Događa se u austrijskoj tvrđavi, na jednom pustom jadranskom otočiću, nešto malo prije završetka Prvog svjetskog rata.

Osim provokativnog naslova koji ovu antioperetu ( kako ju i sam autor naziva) čini neodoljivom su vječna politička, vojna, erotska pa i ideološka pitanja  vezana za ove prostore ili kako se to danas kaže regiju. Njemica, mađarica, zagrepčanka, talijanka, slavonka, vojvođanka i slovenka krajem prvog svjetskog rata, na pustom jadranskom otočiću, silom prilika od prostitutki se prekvalificiraju u vojnike. Postrojavajući se i disciplinirajući djevojke satnik Dietler pokušava ukrotiti neukrotivo a sveto tijekom povijesnih prevrtanja u kojima se raspada jedna država a stvarajući nove. Povijesni proces se odvija uz konspiracije, alkohol i špijunažu djevojke će koristeći svoje tijelo i nagon za samoodržanje izdržati teret krupnih ideologija i sitnih interesa, a ono što ih čeka na kraju je kratko rečeno europsko rješenje na kojem bi napokon i za promjenu, mogle nešto i zaraditi.

Opće je poznato kako svaka prostitutka zdušno brani svoj teritorij i u stanju je zatući (torbicom, da ne kažem štiklom) svaku dotepenicu koja se usudi zakoračiti na njezin dio pločnika, nadalje, pošteno kažu svoju cijenu unaprijed tako da nema neugodnih iznenađenja, i nadasve drže do časti - nikada se ne ljube u usta!
Ali nešto drugo, s pravom, muči našeg poručnika: - “Pretpostavimo da imate pravo i da kurve zaista postanu domoljubi. Ali, ja se pitam, da li će one kao patrioti prestati biti kurve?!”
E pa to neće...
Jer, ne zaboravimo, odkako živimo na ovoj razmeđi civilizacija, prostoru trusnijem od japanskog otočja (jer kad ovdje zadrhti zemlja čitave državotvorine pucaju po šavovima) jedino što je bitno jest tko je koga, kako, čime i za koliko kupio/prodao...
Jer, "u znanosti je poznato da hulje, kada izgube svaku šansu, postaju vatreni domoljubi.” Tako se i naših 7 radišnih prijateljica noći zdušno baca u obranu naše Stvari, našeg toplog doma, naše male, privatne oaze u kojoj niti jednu jedinu generaciju još nije (kojeg li ponosa!) zaobišao rat, naše privatne Supernove, tog strateškog položaja, tog otoka, te jedinstvene hrpe kamenja usred mora, negdje tamo, na toj, oku nevidljivoj, ali značajnoj morskoj granici; granici Balkana i neBalkana, Starog i Novog, Slobodnog i Neslobodnog, Našeg i Njihovog...
I premda je izuzetno teško (barem meni) iščitavajući komad shvatiti tko su, pobogu, Naši?! - pred kraj mi je sinulo: oni koji ponude više! - "hoću reći da je karakter kurvi nešto što je vrlo nepouzdano i na što se ne bi smjeli oslanjati“. I na kraju valja spomenuti da se više isplati biti kurva u nekom parlamentu, ili vladi, nego li u varieteu, ili pansionu.

P.S. ako vas je tekst ostavio otvorenih usta, dođite u Osijek (HNK) i pogledajte predstavu-KURVE!


escapology @ 10:04 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
SaT
Arhiva
« » sij 2018
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
JA na daskama!!
Image Hosted by ImageShack.us
ja i "moja žena"
Image Hosted by ImageShack.us
ME!!
Image Hosted by ImageShack.us
moja buduća "KUĆA"
Image Hosted by ImageShack.us
OSIJEK!
Image Hosted by ImageShack.us
mice-cice-frendice!
Image Hosted by ImageShack.us
anakonda
Image Hosted by ImageShack.us
lavić :)
Image Hosted by ImageShack.us
kroki i kornjače :)
Image Hosted by ImageShack.us
zebra :)
Image Hosted by ImageShack.us
Index.hr
Nema zapisa.